torstai 2. elokuuta 2012

Metsämäki 2.8.


Olimme eilen koko köörin voimin testaamassa hyväksi haukuttua Turun Greyhound Klubin juoksurataa Metsämäen ravidalla. Olemme aiemmin käyneet Vätissä, joka on TVK:n alaisuudessa toimiva rata. Ensin oli tarkoitus päästää pupun perään harjoittelemaan ainoastaan Sole, mutta lopultahan se meni siihen että myös meidän mammojen Olgan ja Galin oli päästävä juoksemaan. Niinpä Janne joutui lähtemään pätäkänhaku reissuun kesken kaiken. Metsämäessähän ei-jäsenten koirien kertavetomaksu on 5e/koira.

Tuli hyvin jälleen todistettua, että vaikka ikää tulee, niin koiran vietti ei häviä mihinkään. Olgallakin reidet tärisivät ja hakkasivat toisiaan vasten, niin innoissaan ja jännittynyt hän oli. Hyvä etteivät tekohampaat kalisseet suusta. Sole sen sijaan oli paljon kiinnostuneempi toisista koirista, kuin itse pupusta. Galina sen sijaan on taas lukunsa erikseen.

Meidän Janne oli nyt sitten ensimmäistä kertaa koiran kanssa itse radalla. Ja eihän se täysin kommelluksitta sujunut. Fiksuna tyttönä Gali oli katsonut ensin, mistä kohtaa Olga meni radalle sisälle. Jannen ja Galin odottaessa vuoroaan, paloi Galilta klassisesti "käpy!". Hän veti itsensä naama kurtussa pois pannasta ja ampaisi radalle. Pupua ei ollut näkyvillä, joten harmitus oli hänen kohdallaan melkoinen. Janne raukka lähti häntä radalta pois hakemaan.

Näistä pienistä kommeluksista huolimatta juoksut menivät kaikkien osalta hyvin. Käsivieheellä mentiin kaikkien kanssa, Sole kun ei ole vielä moottorin perässä juossut, ja mammat rikkovat paikkansa moottorivieheen perässä juostessaan. Tulemme varmasti vielä jatkossakin vierailemaan Metsämäen radalla ja kenties siirrämme myös jäsennyytemme TGK:lle, sen verran mukava ilmapiiri siellä näytti olevan.

Ps. Nostakaamme malja ensimmäiselle blogipäivitykselleni!

1 kommentti:

  1. Meidänkin olisi tarkoitus päästä testaamaan rataa kerran, ennen kuin aletaan keräillä tarvittavia koejuoksusuorituksia Karemille. Nadira nyt tuskin radalla juoksee, mutta voihan sitä kokeilla. Neiti on muutenkin vähän nirso; kaikista mieluiten se ajaa karvaista viehettä. Muovipussi menee paremman puutteessa, mutta se ei aikaansaa ihan samanlaista "jeejeesaalis!"-intomeininkiä.

    Karemille nyt on aivan se ja sama, mitä se ajaa. Kunhan saa ajaa :D

    VastaaPoista