sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Kuulumisia keväänkorvilta

Viimeisimmästä blogipäivityksestä onkin vierähtänyt aikaa. Se aika on vierähtänyt muunmuassa köydenvedossa tämän blogin kanssa, on se ihme miten tietotekniikka voi ajoittain potkia päähän. Olen kuitenkin kerännyt ylpeyteni rippeet, ottanut itseäni niskasta kiinni ja tarttunut härkää sarvista bloggailun suhteen.

Kuluva talvi alkaa olla selätetty ja on aika kääntää katseet kohti kevättä. Jihuu! Alkuvuosi on kulunut melko rauhaisissa tunnelmissa. Muutamia sairastumisia on sattunut, mainittakoon Olgan sijoiltaan mennyt takavarvas, Galin aivotärähdys puuta päin juostessa, Solen tulppaaninsyönti -episodi sekä viimeisimpänä piikkinä lihassani, Solen kuonoon puhjennut histiosytooma! Solen tapauksessa vaaraton molluska, mutta sitäkin pirullisempi. Olemme nyt poteneet tuota histiosytoomaa neljä viikkoa. Kasvannaisen arvioitu elinkaari on kuukaudesta kolmeen, joten toivon todella sen nyt jättävän meidät rauhaan! Vaasan näyttely 14.4 meni meiltä sivusuun, ja nyt jännitänkin olemmeko kisakunnossa ensiviikon Lahti KV:n. Tärkeitä nyt tietenkin on, että Sole toipuu, mutta eipä ikävämpään kohtaan olisi voinut moinen vaiva tulla reisaksemme.

Kevät on harrastusrintamalla varsin aktiivista aikaa. Olemme menossa (molluskan ehdoilla tosin) Lahden lisäksi Tampereelle 5.5., Helsinkiin 11.5., Mynämäelle 18.5., Jämsään 19.5., sekä Raumalle 26.5. Näyttelyiden lisäksi olisi tarkoitus korkata Solen maastojuoksu-ura Liedossa 12.5. Kävin taannoin mittauttamassa Solen, ja korkeudeksi tuli komeat 47,7cm. Siis juuri sopivasti! Bränikkä maastokirjakin saapui kuluneella viikolla.

Muuten meilläpäin nautiskellaan nyt näistä keväisitä päivistä, parannellaan nassua, sekä odotetaan innolla tulevaa kisakautta! Oheisen kuvan myöstä aurinkoisia säteitä kaikille!

Ps. Jos noi mustat reunat vielä sais pois nii ois kiva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti