tiistai 7. toukokuuta 2013

Keväinen pikku puutarha

Koska Solen histiosytooma tippui tänään pois, olen niin onnellinen, että ruohokin näyttää vihreämmältä ja taivas sinisemmältä. Histiosytooman tarinasta kirjoitan oman kertomuksensa, kunhan saan parin päivän päästä viimeiset kuvat. Mieleni teki aiheuttaa päänsärkyä facebook kavereilleni julkaisemalla kasan nevahööd-evvk -sarjaksi luokittelemiani kuvia. Siis sellaisia turhanpäiväisiä kuvia ei mistään. Muistin jälleen, että minullahan on blogi! Voin siis dumpata tämän päiväisen saaliini tänne, mistä kenenkään ei ole niitä pakko katsoa ellei taho. Saa myös käyttää, mut ei oo pakko ;)


Olga ja Gali nauttivat ihanasta keväisestä auringon paisteesta +17C.
.

Sireenipuuhun on ilmestyneet pienen pienet silmut. Liilaa loistoa odotellessa!


Ja siinä viime kesänä istutettu perenna, luojaties mikä. Voi olla että seassa on myös rikkaruohoja, mutta vihreä on silti kiva!

En muista taaskaan mikä perenna tämä on, riittääkö että sanon sen olevan perenna? Jos oikein kaivelen muistiani, niin mahtaisiko olla jokin lilja.

Maksaruoho on tehnyt uusia alkuja!


Ja tämä ihanuus se jaksaa aina vihertää. On melko mitään sanomaton puska, mutta ihanan siitä tekee se, että se ponnistaa vihreänä jo viimesten lumien alta!

 Ja tämä on vieläkin arvoitus. Joka vuosi se kasvaa korkeutta ja loppukesästä tekee yhden ison kukan. Korsi on nyt jo lähes 150cm korkea ja kasvaa sireenin varjossa. 


 Ruukkuruusu istutus orvokkien kera. Ruukku oli löytö Plantagenista n.13e.


Ja toinen ruukkuruusu-orvokki-muratti istutus. Myös tämä korkea ruukku on tämän kevään ostos Plantagenista.

Ja siinä mun onnettomat taimi-istutukseni. Yksikään kevät en saa näitä onnistumaan, mutta silti on aina pakko yritää. Vuosi kultaa muistot. Näistä olisi tarkoitus tulla köynnöshumalaa, ahkeraliisoja ja keräkaaleja.

Ja siinä esittäytyvät meidän puutarhakoristeet. Rikki syöty tennipallo ja suolestettu Simo-siili.

Kesken kuvailun ja auringon oton nähtiin naapurin vuffe.

 
Ja viimeisimpänä vaan ei vähäisimpänä. Kentis tämän vuoksi perennani ja kesäkukka istutukseni eivät tänä(kään) vuonna tule menestymään.. 
---
Ja ps. sängyssämme on käpy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti